Tre personer håller handen gående på en äng

Growingminds – föräldrakurser online

October 27, 2016
|
Growingminds

Growingminds är en digital plattform för föräldrar som vill hjälpa barn och unga att må bättre och bli lyckligare. Vill du bli en av de första 1000 föräldrar som får möjlighet att vara med att testa våra kurser?

Tillsammans med experter inom neurovetenskap och pedagogik förklarar Growingminds relevant forskning för dig som har behov av konkreta verktyg att använda i din vardag. I våra kurser får du bland annat veta varför misslyckanden leder till bättre betyg och varför vi ska sluta stärka våra barns självförtroende.

Growingminds samarbetar med många av Sveriges främsta experter inom välmående och motivation. Vi ger dig svar på varför svenska barn och ungdomar ofta skyller ifrån sig, men också tips på hur du kan träna ditt barn att se lösningar där andra ser problem.

I många år har Growingminds experter och deras metodik stöttat svenska lärare att undervisa barn och unga i långsiktigt välmående. Nu kan du som engagerad vuxen också ta del av samma metodik och forskning via lätttillgänliga kurser online.

Bli del av Growingminds. Som medlem kan du tillsammans med oss stärka nästa generation. Under november och december kommer vi testa våra första kurser tillsammans med 1000 föräldrar. Vill du vara en av dessa? Anmäl ditt intresse här!

Growingminds

Growingminds samlar den senaste kunskapen, forskning och ger verktyg för att just dina barn skall bygga självkänsla, utvecklas och leva hållbart.