En vuxen kvinna sitter tillsammans med en tjej i svartvit

Kursen “Grow our minds – together”

July 18, 2016
|
Growingminds

Helgen den 23-25 september erbjuder Growingminds en kurs på ön Ekskäret i Stockholms skärgård. Är du vuxen med ansvar för ett barns lärande? Vill du få möjlighet att utveckla er relation – tillsammans med ditt barn? Då är det här en helg för dig!

Under kursen kan du och ditt barn ägna tre sköna dagar med roliga aktiviteter, djupa samtal och kloka reflektioner om det som känns ‘viktigt på riktigt’ – tillsammans!

Vem kan delta?
Kursen vänder sig till mammor, pappor, plastvuxna, farfäder, mormödrar och extra-paranteser och deras viktiga ungar.

Kursanläggningen Ekskäret erbjuder dig ett rum med två sängar. Här finns plats för dig och ett barn som du vill ge lite extra tid att bygga en fin relation med.

‘Grow our minds – together’ riktar sig till vuxna med ansvar för barn i åldrarna 9-12 år.

Viktigt!
Detta är inte en kurs för hela familjen – utan ett tillfälle för dig som vuxen att stärka relationen till ett barn, för att på så sätt stärka relationen till andra i er närhet.

Vad gör vi?
Med erfarna utbildare utforskar vi nyfiket hur det är att vara vuxen och barn i det samhälle vi lever i. Vi lär oss bl.a. forskningsbeprövade strategier att träna empati, mod och tacksamhet. Dagarna varvas med roliga aktiviteter och tid för samtal och reflektion. Kvällarna avslutas runt lägerelden – eller i den vedeldade bastun!

Vilka är vi?
Growingminds har samlat ett team med erfarna processledare, som gemensamt brinner för att skapa sammanhang för vuxna och barn att växa – tillsammans.

Growingminds utbildare är experter på att förklara motivationsforskning, kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi – så att alla förstår. Vi varvar intressanta teoripass med aktiviteter där vi tillsammans undersöker hur forskningens insikter kan användas – hemma i vår vardag.

Vad kostar det?
En helg för ett barn och en vuxen kostar endast 2200 sek.

Då ingår:
– Utbildningen ‘Grow our minds – together’
– Två nätter i ett tvåbäddsrum
– Alla måltider, lagade på plats av Ekskärets kock,
– Båtfärd från Årsta brygga till Ekskäret
– Kloka insikter och fina minnen

Hur tar vi oss dit?
Fredagen den 23 september, ca kl.17 åker vi gemensamt med buss till Åsättra brygga från Danderyds sjukhus. Bussfärden betalar vi alla själva – den ingår inte i kursavgiften.

Hur anmäler vi oss?
Growingminds tar emot er anmälan och återkommer i augusti med besked om du och ditt barn är en av deltagarna till ‘Grow our minds – together’ den 23-25 september.

Anmälan på: http://bit.ly/29AKHd9

Growingminds handplockar deltagare som tillsammans skapar möjlighet för gruppen att vidga sina perspektiv och utvecklas – tillsammans.

Vid frågor kontakta Magnus Åkerlind, magnus@growingminds.se.

Growingminds

Growingminds samlar den senaste kunskapen, forskning och ger verktyg för att just dina barn skall bygga självkänsla, utvecklas och leva hållbart.