fem barn sittande på rad och läser i färgglada böcker

Unikt tillfälle att växa tillsammans med ditt barn

December 10, 2016
|
Growingminds

Är du vuxen med ansvar för ett barns lärande? Vill du få möjlighet att utveckla er relation – tillsammans med ditt barn? Då är det här en kurshelg för dig! Under kursen kan du och ditt barn ägna tre sköna dagar på ön Ekskäret med roliga aktiviteter, djupa samtal och kloka reflektioner om det som känns ‘viktigt på riktigt’ – tillsammans!

‘Grow your minds – together’ är en kurshelg där barn och vuxna lär sig hur de själva fungerar och hur de fungerar tillsammans. Kursen vänder sig till mammor, pappor, plastvuxna, farfäder, mormödrar och extra-paranteser och deras viktiga ungar. Vi önskar att deltagande barn är i åldrarna 10-12 år.

Under kursen kommer vi att nyfiket utforska hur det är att vara vuxen och barn i det samhälle vi lever i. Vi lär oss bl.a. forskningsbeprövade strategier att träna empati, mod och tacksamhet. Dagarna varvas med roliga aktiviteter och tid för samtal och reflektion. Kvällarna avslutas runt lägerelden – eller i bastu för de som vill!

Ni leds av ett team med fem erfarna processledare, som gemensamt brinner för att skapa sammanhang för vuxna och barn att växa – tillsammans . Våra utbildare är experter på att förklara motivationsforskning, kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi – så att alla förstår. Intressanta teoripass varvas med aktiviteter där vi tillsammans undersöker hur forskningens insikter kan användas – hemma i vår vardag.

 

 

SKÄRGÅRDSHELG PÅ ÖN EKSKÄRET 10-12/3
Ekskärets unika konferensanläggning ligger mitt i Äpplarö naturreservat i Stockholms mellanskärgård, ungefär en kilometer norr om Finnhamn och i höjd med Ljusterö. Ön är tillräckligt stor för att du ska hitta en alldeles egen plats för reflektion och samtidigt lagom liten för nära gemenskap och goda samtal. På Ekskäret finns inga andra besökare än de personer man är där tillsammans medvilket skapar en känsla av samhörighet och ger avskildhet och ro, samtidigt som det finns möjligheter till egna aktiviteter som bad, bastu och paddling.

Pris:
Helpension i dubbelrum: 3500:-/person. Kursavgift: 3250:-/person.
Totalpris 1 vuxen + 1 barn: 13.500:- inkl. moms

Läs mer om kursen på Ekskäret och anmäl dig här, www.growingminds.se/se/kurs-ekskaret!

Om detta datum inte passar eller om du önskar fortlöpande information så får du gärna göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig när vi har nya kurser på gång., Klicka här för intresseanmälan!

Har du några frågor kontakta gärna projektledaren Magnus Åkerlind, magnus@growingminds.se.

 

Growingminds

Growingminds samlar den senaste kunskapen, forskning och ger verktyg för att just dina barn skall bygga självkänsla, utvecklas och leva hållbart.